search
Vida Pura

Vida Pura

Dit project is geïnspireerd op de wens van 2 levenslange vrienden die terug willen geven aan de wereld en dichter bij de natuur willen leven.

Door middel van dit project combineren we ons privéleven en onze zakelijke ideeën met dezelfde onderliggende filosofie; een pure levensstijl, zowel ethisch als milieuvriendelijk. Bij Vida Pura brengt de prachtige natuurlijke omgeving mensen dichter bij hun eigen innerlijke natuur. Dit prachtige land en de regio eromheen dienen als achtergrond voor onze retraites en accommodatie met eigen kookgelegenheid.

We hopen onze gasten en bezoekers te inspireren om op een meer ecologische manier te leven en iets terug te doen voor de wereld. We bieden de mogelijkheid om meer innerlijke rust te ervaren door hier te zijn voor een ontspannende vakantie of in een van onze gezondheids- en welzijnsretraites. Onze deuren staan ook wagenwijd open voor andere organisaties die hun retraites of evenementen willen organiseren.

Aanmelden

Om een tegel te bemachtigen op Spirtualitijd, kunt u een mail sturen naar aanmelden@spiritualitijd.com.
Wel dient u te voldoen aan de volgende voorwaarden:
U bent bewust ondernemer waarbij milieu, mens, dier en kwaliteit voorop staan.

Wilt u een eigen landingspagina op Spiritualitijd zodat u beter gevonden wordt door Google en mensen vooraf al wat meer over u kunnen lezen?
De kosten hiervoor zijn €5,- excl. btw per maand of €49,- excl. btw per jaar als u het volledige bedrag in 1x betaald..

- Wuwai -

Energy flows where attention goes