search
Wuwai

Wuwai

Ontdek het zelfhelend vermogen van jouw lichaam!

Energie is de basis van alles. Daarom werk ik als energie therapeut met 7 pijlers. Door aan beweging, voeding, creatie, gevoel, interactie, intellect & spiritualiteit te werken komen jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid in balans en zal je groeien in gezondheid, energie & geluk.

Chakra’s spelen een belangrijke rol in de energiehuishouding van jouw lichaam. Deze chakra’s vinden we op 7 verschillende punten in ons lichaam en kennen ieder een eigen kleur en frequentie.

Een behandeling begint met het controleren en herstellen van jouw chakra’s. We werken er samen aan je energie optimaal in balans te krijgen. Vervolgens controleer ik jouw organen op de juiste trilling en pas deze aan waar dat nodig is. Ik besluit de therapie met het uitlezen van de wervelkolom, waardoor ik meer informatie ontvang over jouw lichaam en deze terug kan brengen in natuurlijke staat.

De diagnose die deze sessie oplevert, stelt mij in staat om samen met jou een plan te maken, waardoor jij écht vanuit je eigen kracht kan gaan leven.

Waarom? Hierom!

Om van de therapie te profiteren, hoeft u trouwens niet ziek te zijn of klachten te hebben. Mensen komen vaak terug voor een behandeling omdat ze zich daarna energieker en opgewekter te voelen. Het werkt ook preventief en is zeer ondersteunend bij zelfontwikkeling. Wat wil jij ontwikkelen?

Aanmelden

Om een tegel te bemachtigen op Spirtualitijd, kunt u een mail sturen naar aanmelden@spiritualitijd.com.
Wel dient u te voldoen aan de volgende voorwaarden:
U bent bewust ondernemer waarbij milieu, mens, dier en kwaliteit voorop staan.

Wilt u een eigen landingspagina op Spiritualitijd zodat u beter gevonden wordt door Google en mensen vooraf al wat meer over u kunnen lezen?
De kosten hiervoor zijn €5,- excl. btw per maand of €49,- excl. btw per jaar als u het volledige bedrag in 1x betaald..

- Wuwai -

Energy flows where attention goes